Español English French Norwegian Russian
Logotipo

I dag


Rafael Cruz-Conde y Suárez de Tangil etablerte CRUZ-CONDE & ASOCIADOS i 2011 sammen med sin datter Alejandra og sin sønn Mauro. Alfonso Cruz-Conde Suárez de Tangil er tilknyttet firmaet som rådgiver med fokus på skattemessige og finansielle forhold. Selskapet har kontorer i Marbella Club Hotel.

I samsvar med vår familietradisjon består selskapet av et godt kvalifisert og dynamisk team av advokater og skatterådgivere, spesialisert innen ulike rettsområder, med fokus på å tilby våre klienter effektive tjenester av høy kvalitet.

Firmaet har nylig styrket sin ekspertise ved å tilknytte seg den erfarne prosedyreadvokaten Miguel Ruiz.

I tillegg har selskapet tett samarbeid med den norske advokaten Willy Dahl som har mer enn 10 års erfaring fra ulike rettsområder og forretningsvirksomhet, herunder som advokat i advokatfirmaet Thommessen i Oslo.

For å ivareta russiske klienter samarbeider vi med med den russiske advokaten Mamuka Markhulia. Mamuka ble uteksaminert med juridisk embetseksamen fra Universitetet i St. Petersburg i 1988, og har en Master i Business Administration fra Velrick Business School i Belgia fra 2010. I løpet av sin velJapan Tobacco Internationallykkede karriere har Mamuka vært partner i flere advokatfirmaer i Moskva og St. Petersburg; direktør for juridisk avdeling i Japan Tobacco International; leder av juridisk avdeling og konstituert konsernsjef for den russiske forretningsdelen av det svenske teleselskapet Tele2. Mamuka vil i hovedsak fokusere på russiske klienter, og har søknad om spansk residencia som sitt spesialfelt.

Rafael Cruz-Conde Suarez de Tangil
Mauro, Alejandra y Alfonso Cruz-Conde Borja Cruz-Conde, Mamuka Markhulia, Mauro Cruz-Conde (de pie), Miguel Ruiz, Alejandra Cruz-Conde, Alfonso Cruz-Conde (sentados)
Cruz-Conde & Asociados Blvd Príncipe Alfonso de Hohenlohe s/n. Hotel Marbella Club Of.7-8 29602 Marbella (MALAGA) info@cruz-conde.com